2014.05.27.14.02

Tappar bort mig i dagar av stress och längtan efter att skolarbetet ska bli klart och att sommaren äntligen ska anlända. senaste dagarna har varit varmare än de varmaste julidagarna i fjol och det ger mig hopp om att en riktigt fin sommar stundar, bara runt hörnet. för att ta mig dig måste jag klara mattetentan imorgon (även min 21årsdag), klara två tentor i beräkningsvetenskap nästa vecka samt skriva tre labrapporter. överväldigande? ja. oöverkomligt? nej. jag längtar otroligt mycket efter att få komma hem till familjen, börja jobba och få ledig (ångest och skuldfri) tid emellanåt. tills dess glädjer jag mig åt att vi är två och att jag har det bästa stöd man kan ha.
 
game of thrones, masterchef au, tigerdrottningen och ghost stories är bara några få av de saker som just nu gör mig väldigt lycklig.
 
puss och kram till er! 
perspektiv | | Kommentera |

One, two, three, four. Tell me that you love me more

(Äppelträden i parken och i vår trädgård är så vackra så här års.)

Inne på slutspurten inför sommaren nu. 9 dagar till 21årsdagen, 9 dagar till sluttentan i envariabelanalys och ytterligare 7 dagar tills jag tar tåget hem till sundsvall för att spendera resten av min sommar i ett labb. om jag inte nämnt det innan har jag fått jobb hos expancel labb på akzo nobel, vilket ska bli så himla kul! det är precis vad jag haft i åtanke när jag föreställt mig mitt allra första jobb! framtiden närmar sig med stormsteg.

Jag och fredrik har blivit duktiga (framförallt F) på att komma ut på små springturer då och då. för varje runda blir det lite lättare och igår, under vårens hittills varmaste dag, var det fantastiskt skönt att frigöra energin i solen. idag hällregnar det och jag cyklar med solglasögon för att slippa rinnande smink och pandaögon (ett tjejproblem utan dess like). mamma sov över inatt och vi lyssnade på kent, färgade håret och drack te! precis som förr i tiden. nu är mitt hår ljust honungsfärgat i topparna - vårfint!

Puss och kram på er!
Hoppas ni också har det bra.
perspektiv | | Kommentera |
Upp