Starstrukk

En liten resumé (eller ska jag kalla det fabel) om onsdagens underbara timmar:
dagen började väl inte direkt med någon framgång. Nej, det var ett smärre felslag när mitt vattenglas mötte sin död mot golvet några minuter i 6. dagen fortsatte inte heller som någon succé, när det visade sig att vi skulle rita självporträtt första lektionen. efter att ha stirrat på sin egen spegelbild i över två timmar vill jag nu aldrig möta en spegel någonsin igen. porträttet blev inte ens likt, men tur var väl det. alexander tyckte det blev fint. men inte likt mig. hahaha. haha. ha.

Ganska kass lunch blev det också. botten var nådd när stina tappade ner min avlagda piercing i min vidriga soppa. hur det gick till tänker jag inte ens förklara, men det blev en kladdig lunch iaf. men piercingen är tillbaka på sitt rätta ställe i mitt hjärta igen. vars kedja gått av ungefär tre gånger idag.

Bestämde mig iaf för att rulla ner till stan vid tvåtiden nånting. klackar och stans brantaste backe (okej, södra kanske är värre men ändå) det är inte en vidare bra kombination. idag hade jag ingen hanna som kunde "fånga mig" heller. men jag överlevde backen och tog mig till bussen. håret stod åt diverse håll och det som en gång var lockar ser nu mer ut som en bussolycka. vilket påminner mig om den galna busschauffören! han tutade i säkert fem minuter när en bil gjorde en fräck omkörning. sen klagade han en bra stund, trots att det inte var en enda person i hela bussen som lyssnade. men hem kom jag.

middagen består av en banan och några vindruvor. ganska sweet faktiskt. sen har jag även druckit en proteindryck och ätit några mackor, så jag är ready to go om en stund. streetdance står på kvällens schema, tummen upp för det. tt4n


det förflutna | | 3 kommentarer |

Middagscitat

pappa suckar när han kollar på tidningshögen ..
j: problemet är att båda delarna av ordet nyhet har ett bäst-före datum.
perspektiv | | En kommentar |

Blåslagen lunchdiskussionIdag. idag är en långsam, kall och väderomväxlande dag. en dag full med möjligheter men tom på idéer. mitt huvud är tungt och mina fingrar är nollgradiga. det vore inte fel med ett par vantar.

Igår hände inte mycket. vi hade skrivning i svenska - novellanalys. 2,5 timmes intensivskrivning lämnade mig hungrig och trött, med skrivkramp i handen och blyerts överallt. men förhoppningsvis gick det helt ok.

nu sitter jag i hannas rum på skolan. hon tjöt just till när hon la märke till att jag bloggar. alla i rummet kollar upp och ser intresserade ut (vi kan ju säga så iaf). nu ska jag snart ha franska. har pluggat till och med ! hualigen. tänk om man kunde få sova en stund. aja. nu blir det inge mer ord. mina händer förfrös och dehär va de sista orden jag fick ner.

musik | | 6 kommentarer |
Upp