I sign out I won't be coming home tonight. 'Coz there's no room for me and my misery

Det förvånar mig faktiskt att jag för första gången någonsin (tror jag) fastnade i historiaboken för att jag tyckte att det var intressant. men tjusningen försvann inte många ögonblick senare då jag insåg att allting jag nyss läst gått förlorat. jag läser och läser och läser, flera hundra sidor, men det är som att ingenting fastnar. allting är mer intressant än orden på papperet. det är så värdelöst. jag provade till och med mammas läsglasögon, för jag trodde att jag hade ett synfel. men då blev allting bara väldigt suddigt. och jag fick vänta många minuter innan jag åter kunde se texten. det gör jag inte om! men nu känner jag mig åtminstone hyfsat hyper inför seminariet imorgon. efter det så kan jag trösta mig med att det är lov. det lättar på hjärtat. precis som min varma kopp te.   kärlek
perspektiv | | Kommentera |

and they can get a five even though one of them kinda fine, but ain’t none of them got nothing on you you
grymt bra dansmusik måste jag säga. we like it
det förflutna | | Kommentera |

Maybe i'm wrong, i'm feeling right. where i belong with you tonight

dagens insikt:
jag har 666 vänner på facebook. överskattat ? ja. och jag gillar siffran. den är så typisk mig. stundvis. haha. askul (t9)

dagen har varit kort och inte särskilt smärtsam. förutom när jag skulle kliva upp en timme tidigare (pga den nya sommartiden). det gjorde ont i själen vill jag lova.

på eftermiddagen hade vi idrott och bjöds på både brännmärken av innebandybollar och huvudvärk av basketnickar. fick även coacha lite rundtennis som jag vet att jakob njöt lagom av.

efter skolan sprang jag omkring i omklädningsrummen och sökte kontakt. men killarna kickade ut mig. förstår liksom inte ?? efter tio minuters väntan hade jag en relativt lyckad tennisträning. har dock ont precis överallt ikväll. migrän ft. hål i foten (på fem ställen) och träningsvärk i ryggen efter alla snygga backbends och lite bootyshakin på tävlingen. massör sökes omgående !

nu ska jag lägga mig till rätta i sängen och kolla på 90210 och njuta av att skolan inte börjar förrän ett imorgon. är det bara jag eller uppskattar man sovmornar mindre när de börjat blivit en vana ? det är hur som helst en fin vana tycker jag.. precis som tematisdag! imorgon är det bermudashorts och solbrillorna som ska på. ser fram emot en strålande dag (med sommarsol). puss å godnatt och kärlek till er
det förflutna | | Kommentera |
Upp