Even after all

alright <- favoritord .. sitter här med tunga ögonlock och googlar på prague events, men hittar ingenting intressant. massive attack spelar, men de va slutsålt (och jag vet inte ens om jag gillar musiken särskilt mycket). mamma har ju givit oss medresenärer i uppgift att hitta någonting som vi vill göra på resan. nånting storslaget blir det! om inte annat så vill jag på den här klubben jag hittade. den verkar grym och jag kommer säkert in (y) hehehhe.


för övrigt har det varit en underbart mysig dag :-) började med att jag missade bussen (som tur var så kom de en annan buss som ville skjutsa mig ner på stan). satt på barista i ca 4 timmar, tills jag tog bussen hem till pappa. kärt återseende efter ca 3 veckor blev det. han är brun och mycket fattigare. vi tömde väskorna på innehåll, vilket tog några timmar eftersom han släpat med sig halva San Francisco (ingen klagar, hehehehe).

i'm not a papercup, två par converse (svarta & vinröda), mååånga t-shirts, lite leggings och vanilla cupcake-bubblebath rikare begav jag mig tillbaka till mamma för att packa (-: har ännu inte hunnit göra't, eftersom mina otroligt söta vänner sofie, sofia och emelie kom förbi. vi hade lite "catching up time" och myste med popcorn, nybakat bröd och tända ljus. nu har dom åkt hem och jag ska sätta min ipod på laddning och krypa till sängs. imorrn blir en transportdag och på lördag bär det av mot prag :D wonderful! godnatt på er :*
det förflutna | | 6 kommentarer |

Jack and Jill

hella wierd dag. nah, kanske inte. men någorlunda annorlunda. en promenad i det perfekta höstvädret med simon. kasta prick med ingefära i bäcken. inte längre en blond broder. snarare peter pan. dan brown fanatiker numera. sova mitt på dagen. huvudvärk. knä som knakar (högt!). mycket mer fick inte plats på dygnets få timmar. sovgott

I'd rather sleep my whole life away
Than have you keep me from dreaming


musik | | 2 kommentarer |

Wakeup mail

Vaknade med solen i ögonen och med en grävmaskin utanför fönstret. visst är det bra att dom plattar till asfalten, men är det verkligen nödvändigt innan 10 ?! har nu släpat mig ur duschen till datorn för att finna två söta mail i min inkorg. ett mail från nedervåningen och ett mail från san francisco.


Från: Lena
Skickat: den 27 oktober 2009 11:13:01
Till: Johanna
Ämne: Dikt

En liten dikt till dig ;-)

» Nej jag ska inte ska inte ska inte
svara i telefon
Jag vet att det inte är du
När jag ändå svarar
är det lik förbannat
inte du «

puss
efter de gulliga mailet (jag vet inte vad hon grundade de på alllls) fick jag bilder från min favvoaffär :D vilket gjorde min dag! sephora <3 (och jag vet vad du tänker astrid)

Från: Anders
Skickat: den 27 oktober 2009 05:25:19
Till: johanna;
Ämne: Today´s Sephora experience

.... en hel värld av välgörande små produkter :-) WOW!

Kram!
Pappawihii. ibland är jag en lycklig flicka (-:
det förflutna | | 2 kommentarer |
Upp