Sätt hårt mot hårt


Jag har haft en underbar helg i uppsala med min pojkvän, mamma och hennes nya man. vi har tapetserat hela lägenheten, ätit på resturang, shoppat, varit ute sent och haft picknickar i parken utanför vårt hus. dessutom var mamma och jag i extas under kentkonserten! det var helt otroligt! slutet var allra bäst: konfetti, fyrverkerier och "vi ska alla en gång dö".

Nu är jag hemma i sundsvall för någon veckas semester från renoveringen. det känns konstigt att komma hem till ett tomt rum. det är nästan som om jag aldrig varit här ens! jag är iaf glad att få träffa min familj efter mer än en månad ifrån dem! dessutom får jag mysa oavbrutet med mina små hårbollar. de blir större och större! på fredag fyller de 8 veckor!!! helt otroligt vad fort tiden går.

xx
perspektiv | | Kommentera |

Les champs


Idag har vi en vilodag i allt renoveringsstök. Jag håller på att baka en Sega kakan med färska röda vinbär från trädgården - trots att vi bor mitt inne i uppsala stad så har vi faktiskt en fin innergård med rosor, körsbär, äpplen, rabarber, röda och svarta vinbär!

Jag längtar mig tillbaka till Paris gator - men nöjer mig med uppsalaregn och vetskapen om att mina kattungar kommer hit om bara några dagar. Att jag dessutom ska på kent på lördag känns otroligt otroligt bra! uppsala slott - here i come!

Hoppas ni njuter av sommarlovet,
puss & kram
perspektiv | | Kommentera |

In the heart of the building siteSom ni ser är vi i full gång med renoveringen! Det tar på krafterna och vi har knappt gått utanför dörren denna vecka... i köket har vi rivit ner det gamla kaklet och arbetar just nu med att jämna till väggen för att sedan kunna sätta mosaik (förhoppningsvis imorgon!).


Hallen har målats vit och resultatet blev riktigt bra - speciellt eftersom den brun/beigerandiga vävtapeten som satt där innan var allt annat än modern! Vi ska gå vidare med att måla ytterdörren och taket (som är så högt att jag inte ens når när jag står på en stege...!) Fint blir det med lite vit färg.

För att komma ur lägenheten tog vi en långpromenad längs fyrisån igårkväll. Passerade alla nationer, kysstes på universitetstrappan och dansade i regnet längs kullerstensgatorna - allt det där klyschiga! Jag gillar uppsala i regn har jag kommit fram till. Det är lite som paris, fast närmare hem.

xx
perspektiv | | En kommentar |
Upp