Elderflower & champagne

muji scented candle (åhléns), min franska citatbok och en tidning om att skriva - så passande

Det har varit en lugn förmiddag i solen tillsammans med en kopp te och en kurrande skönhet. Skolan började så smått igår och redan idag njuter jag av ledighet - vilket känns skönt eftersom jag är lite småhängig.

På fredag börjar kursen hjärna och beteende vilket jag ser fram emot! det blir kontrast mot den vardagliga naturvetenskapen. samtidigt har jag en dugga i biokemi om proteinstrukturer och aminosyror (ja, efter bara tre föreläsningar). slutligen börjar min kvällskurs i franska nästa vecka och det ska bli SÅ kul att komma igång igen. jag har ju trots allt cirka 6 års franskakurser i bagaget!

Imorgon kommer mamma äntligen och hälsar på oss igen! hon ska på en konferens på arlanda på torsdag morgon så då passar hon på att komma förbi. en gång i månaden var dealen egentligen - jag bjuder på middag och hon diskar. förhoppningsvis ska jag lyckas hålla mina nya orkidéer levande under hennes besök (krukväxter trivs inte med mig)..

För övrigt har jag spenderat alldeles för mycket tid framför youtube och skönhetskanaler. jag är som besatt av smink och väldoftande krämer nu för tiden - jag vet inte varför! det är någonting med mitt shopping(numera-helst-online)beroende och sminkets förmåga att förvandla en groda till en prins(essa)... idag kommer min nya Burt's bees Thoroughly Therapeutic Honey & Grapeseed Oil Hand Creme. ser fram emot lena och fina händer nu när våren stundar!

Hoppas ni njuter där ni är,
xx
perspektiv | | En kommentar |

Urban decay Naked palette

Ville bara visa min nya skönhet. Beställde denna som en liten julklapp till mig själv och förra veckan kom den äntligen! sedan dess har jag hunnit testa den några gånger och färgerna är verkligen sagolika! enkla att sudda, mycket pigment och lagom neutrala färger. dessutom är paletten liten, lätt och med magnetstängning - what more could you ask for? absolut måste! ♥

urban decay naked palette
inspiration | | En kommentar |

Quos ego

Jag vet ju att min fina vän Hanna snart åker till AU så jag ville passa på att lägga ut nästa photoTAG innan hon lämnar mig! Jag tycker att det är jätteroligt att få lite ny inspiration på det här viset och jag hoppas att jag ska kunna fortsätta fota ännu mycket mer i framtiden!

Nästa tema är; självporträtt
och jag vet, det är ungefär världens svåraste uppgift! men hanna, jag kommer sakna dig så mycket så jag känner att jag skulle behöva ytterligare en bild på dig! ♥♥♥

| | Kommentera |
Upp