IIH !

ÄNTLIGEN :DDD fick nyss ett glatt samtal från min pappa (för min mobil vill inte ta emot sms, knäppt dedär :o) som meddelade att han köpt systemkameran ;DD lagom till skåneresan såklart, haha. Nu har jag fått jobb som förstafotograf ;) najs värre. Nu kan jag knappt vänta tills vi åker :D ! WIIEE!

Va tycker ni om designen som jag och malin fixat ? ;) själv är jag mkt nöjd, haha :)) och malin tycker den är dösnigg ;D hiihhi.

dagens citat;
johanna: simon ville inte bli våldtagen av oss på fredag ;(
astrid: de är liksom grejen med att våldta folk ;) ..
- de spelar ingen roll var dom tkr :a hehhe.
det förflutna | | 4 kommentarer |

Sovgott

Idag har varit den tråkigaste dagen hittils på sommarlovet tror jag :o jag vaknade typ halv 11, men orkade inte gå upp .. för jag somnade inte förrns närmare tre igår :\ så jag somnade om och vaknade halv 1. Då vare redan full fart där nere. Fast jag orkade inte gå ner, så jag satte på lite musik å började flytta över alla kläder till min nya garderob, är fortfarande inte klar och klockan är snart halv 8 :\ help me.. Men snart kommer malin och ska sova här :) de ska bli mys, vi har alltid så trevligt hon och jag ;D när jag inte somnar mitt i filmen dvs, haha. Jag har förresten fortfarande inte sett slutet på "Framed for Murder" .. men nästan ;) den är bra. kolla in !

Dagens höjdpunkt har väl varit när emelies lillasyrra sa att jag va jättesnäll och alltid blev bra på bild :) då blev jag glad :D tack ebba <3 sen har jag spelat sanning elr konka md edvin typ hela morgonen x) de va väl också rätt kul, fast vi fick bara samma frågor som igår :\ ajaa.

Inledde även en mycket intressant konsversation om musik och låttexter ;) de visade sej att ungefär 1 av 100 lyssnar på texterna.. och jag råkar vara en av domdär 100. så nu känner jag mej ensam :'oo fast simon gör också de, så han förstod va jag babblade om :] tack. Däremot håller ingen med mej om att yellowcard är bra ;\ utom astrid. och hon lyssnar också på texterna :) menmen, jag ska inte starta en klubb för låttextälskare, även om jag har lust me de.. tro mej ;) alla gör som dom vill. Men ett tips - skickar jag en låt som är dålig, sök upp låttexten å läs, så kanske ni fattar =)) Förresten lyssnar jag aldrig på ett band mer än typ en vecka i taget. så fråga mej igen nästa vecka så lovar jag att jag har gått vidare ;) jag är musicplayer elr vafan man ska säga.. hahha. Finns några få som alltid kommer spelas, de är sånna låtar som alltid kommer finnas i hjärtat :) fast såklart olika från person till person. alla gör som dom vill x)

Nu ska jag fixa mej å städa klart tills malin kommer :D ciao ! <3
det förflutna | | 3 kommentarer |

Sunnnyday

Idag vaknade jag typ 9 :) sov hos pappa igår, och han sa att jag fick sova så länge jag ville, vilket inte fungerar på mej ;) de resulterade i att jag för en gångs skull va uppe å åt frukost innan 11 :'oo herregud, de va ovanligt (aa) sen pratade jag md astrid och bestämde mej för å komma över, så pappa skjutsade mej dit :) vi stekte ute på hennes uteplats en bra stund ;D tills de kom en massa gråsparvar å tiggde bullar av oss x)) haha! så vi matade dom med bullar, men sen ville dom ha mer bullar, å när dom inte fick de vart dom arg på astrid :')) men inte mej, för jag är vegetarian ;D HAHAHA. så astrid blev micket upprörd. sen färsökte en liten sparv sätta sej på min axel, hahhah ;D de va kul. Sen när vi satt där fick jag nå fel och började skratta som jag vet inte vad .__. astrid kallade de för 'påfågelns parningsläte' .. HAHAHA xDD men då kallade jag henne struts eftersom hon hade en rosa tröja (ja astrid den är rosa och inte aprikos x))..

ÅÅÅH jag har typ ångest för jag vill på roskilde :'o följ me mej nån ?? (aa) sneeeella .. de är ju typ hur mkt bra band som helst! ÅNGEST .. Fast jag fick ju inte gå på jonas brothers heller, så vi får väl se.. Jag är iaf licklig om jag får gå på båstadtennisen :)) åsså har jag funderat på å anmäla mej som funktionär till nästa års tävling :D de vore värsta kul! men vi får se :) kanske kan få md mej nån av mina träningspolare ;)

På eftermiddagen spelade jag en efterlängtad tennismatch mot oscar ;) han va grym, jag va typ .. inte grym ;) man kunde lugnt inte tro att jag spelat i tre år iaf :o haha ! menmen. tyvärr kom hela min släkt och invaderade banan så de blev lite mkt press på slutet x)) men tack för god match :))

Har precis ätit upp min goda carte d'or som jag hittade i frysen ;) hehe. för en gångs skull hade ingen skrapat av toppingen ! :D de va ju otrooligt ! hahah. de är typ alltid så ;) när daniel är framme vetu. Nu ska jag kolla ett tag till på fotbollen samtidigt som jag flyttar alla kläder till min nya garderob ;) den är dubbelt så stor, jag är licklig ;) :D ring om ni har tråkigt ;D alla halebopnördar kan ju iaf slå en signal (a) ciao ! <3


saker johanna vill ha;
 • spanskt em-guld ;D dom har grymt fotarbete haha
 • En ny mobil - sån som patrik har :o den är fin !
 • Nyrenoverat rum - vilket jag snart kommer få (a)
 • Ytterligare tennismatcher i veckan :D
 • Egen lägenhet i dom nya husen längs granloholmsleden! :o flytta me mej ?(a) serri!
 • Stipendium så jag å astrid kan gå på Sorbonne ! :)
 • Nån å mysa md just nu - casey är nere ;( hmpf.
 • Systemkameran - eos 450D fåre bli minsann ;) snart.
 • Resa till rom i augusti md far min - de vore minsann inte fel :)
 • Bärbar hårddisk - så jag får plats md alla mina tankar, filmer å musiken x))

  som ni märker kan denhär listan pågå i all evighet.. menmen. tänkte bara att jag skulle skriva upp de jag vill ha just idag ;D ni får gärna ge mej (aaa) hehhe.. valfritt - men de ger pluspoäng ;)
 • det förflutna | | 4 kommentarer |
  Upp