I so miss california

bilder från san francisco/santa barbara


Det finns ingenting vackrare än skönheten hos en riktigt bra bild. en orörd, oredigerad, rå bild - som bara slår en med häpnad. tanken på att det är verkligheten. den sanna nakna verkligheten som möter ens ögon. och att den kan vara så fantastisk. ingenting är heller bättre än tanken av ett minne. tanken av att det minnet tillhör just dig, och oavsett vad som händer kommer ingen någonsin att kunna ta minnet ifrån dig. det som har hänt har hänt, det är historia. man kan inte ändra på historian, men man kan ta lärdom av den. vi kan inte utse vår framtid, men vi kan alltid förändra den. vi kan göra vårt bästa med den tid vi har fått. för hur vi än försöker så kommer vi aldrig lista ut livets mysterium. it's unreachable.
- elinjohanna.

fotografi | | Kommentera |

Vanilla twilight

Vill ni veta vad jag har för mig denna stjärnklara fullmåneonsdag ? ne rien. verkligen inte mycket alls. jag sitter just nu i sängen, kollar på So you think you can dance och äter vaniljglass. och vem tusan äter vaniljglass - rakt av ? inte jag. men ikväll är jag annorlunda. jag ville göra någonting som var olikt mig. nu känner jag mig extremt blank och ihålig. någonting skulle gärna få komma och överraska mig. det vore guld. men ingen är någonsin så spontan längre. vi är inrutade. precis så som vi tror att man måste vara. anpassad.
det förflutna | | En kommentar |

He said to lose my life or lose my love. That's the nightmare I've been running from.

Det händer lite.
Lika med noll.
Tiden står stilla.
Och det är alltid mörkt.
Det finns ingen värme.
Det finns en avsaknad av kärlek.
Glädjen som vi en gång hade.
Den har någon annan nu.

Idag vaknade jag tidigt. tidigare än vanligt, eftersom pappa väckte mig. vid tolvtiden hade han gett sig av mot Budapest, där han ska fira nyår med sin bästa vän, och jag blev ensam kvar i huset. tyst och tomt är det, men ute strålar solen. eller den gjorde i alla fall för några minuter sedan. temperaturen ligger stabilt på lite över 20 minusgrader.

igår va jag med pappa och fick äntligen pierca naveln. yes. och nej jag har övervägt att lägga upp en bild, men de vore lite väl oprofessionellt, så de blir inget med den saken. hur som helst är den fin och jag gillar den - annat är det med mamma.

nu sitter jag iaf här ensam hemma. tänkte packa egentligen, för jag ska till mamma om ca en halvtimme. men nick, min kära vän från usa, hörde av sig. så nu fastnade jag här ändå. han pratar så mycke att man får tanketrassel ! förstår inte. han sover aldrig. klockan är typ .. (uppdaterar världsklockan i iphonen) .. 05:13 där nu. han måste gå på e. hur som helst. hoppas ni haft en bra helg ! puss <3
musik | | 3 kommentarer |
Upp