Recovery

I need a break. I need to stop and start focusing on myself for a while. I'm slowly breaking in to small pieces, and it's all because of myself.

Jag vet att många är oroliga för mej, och visst .. jag är orolig för mej själv också just nu. Jag är inte säker på om jag kan göra de här längre. Och det kommer troligen såra många. Men just nu är det mej själv jag måste fokusera på. Förlåt. Och när jag säger det så menar jag i ferebyggande syfte. Jag kommer må bättre snart. Jag är säker på det. För varför inte fokusera på att bara må bra och ha kul. Det är en månad kvar på lovet. Det är våran tid <3

Bring it back. Take control. Make peace.

det förflutna | | En kommentar |

Tranviken

Idag vaknade jag redan halv 9 :) pappa kom in å väckte mej eftersom han skulle skjutsa mej till mamma innan han och marie åkte till göteborg :) hur som helst så duschade jag och åt frukost, jovisst, sen tog jag moppen upp till ghlm :)) kom precis samtidigt som pappa, för jag speedade lite mer än vanligt nu när däcket är fixat å allt :D iaf så dumpade han grejorna och sen åkte han :)

Hann precis packa upp lite å så innan stina ringde å sa att dom va utanför, så jag skyndade upp till vändplatsen där hennes familj väntade ;D kom typ till tranviken runt 11, hela bilresan satt hennes lillebror jacob å pratade om sin låtsaskompis niklas som har en racerbil :D han körde om oss så snabbt så vi kunde inte se han :o ska passa på å säga grattis till jacob, de lilla charmtrollet, som fyller tre imorrn :) söt värre.

Under dagen badades de massor. Fyra sandslott byggdes på lite olika ställen här och var :) självklart fanns de garage till jacobs traktor också :D sex glassar inhandlades och tre ryggar blev brända x))

Klockan fyra ungefär packade vi ihop och åkte hem :) då kom även ida och joinade oss i bilen. Jag, ida och jacob satt och gjorde grimaser hela vägen till ica maxi :D där, medans stinas pappa gick in å handlade (hamburgare, som jacob ville ha, haha) så satte stina på en sommarlåt på högsta volym å hela bilen började gunga läckert ;D wiie. Alla som gick förbi pekade och skrattade ;) ida och jag dansade, stina sjöng, josef spelade trummor och jacob gitarr ;) haha :D schysst vare.

Sen släppte dom av mej här hemma :) jacob kände till och med igen var jag bodde :o elr så visste han bara att han själv inte bodde här, haha :) hur som helst. Vi får se vad jag hittar på ikv.. Men imorrn blire iaf bad i segelsjön md stina :) ring och hänka ? :) <3

det förflutna | | En kommentar |

Greed for your love

you didn't forget me...atleast immediately
musik | | Kommentera |
Upp