20130624

Det är ju som de säger: När man är ung är man naiv, som ett oskrivet blad. När man blir äldre vet man vem man är. Tänk om det faktum att jag har svårt att ta beslut är till följd av fasan för att förlora delar av mig själv. Om jag väljer en väg att gå kommer jag aldrig att veta vart någon av de andra kunde ha lett mig. Jag säger inte att jag inte vet vem jag är, för jag har en ganska bra bild av mig själv. Däremot är jag säker på att jag inte vet vad jag vill med mitt liv ännu... Rädslan för att välja fel och sedan inse att jag i själva verket hade naturlig talang för någonting annat. Eller välja någonting jag har förutsättningar för men saknar intresse. Alla möjligheter medför även ett ansvar. Att ta rätt beslut. På den punkten kommer jag nog alltid tvivla på mig själv – om än bara lite.

perspektiv | | Kommentera |

The sound of settling

Jag är hemma i sundsvall efter en intensiv tentaperiod med fyra (!) tentor (det blev många av de där välkända kaffedrinkarna). Av okänd anledning slutade det med att jag läste mer än 100% sista perioden, vilket jag nog aldrig kommer att försöka mig på igen! Om jag klarar hälften av dem så är jag nöjd!

Jag är i bokningsskedet när det gäller frankrikeresan. Vi har mailat fram och tillbaka efter det att intervjun gick otroligt bra. De vill att jag ska komma kring den 12e juli och stanna till slutet av augusti. Jag har redan skrivit på kontraktet. Hur kan jag motstå franska rivieran då jag ändå är ledig och f jobbar?

I allmänhet funderar jag mycket fram och tillbaka angående min framtid. För det mesta känner jag mig ganska osäker på vad jag vill göra med resten av mitt liv. Förutsatt att ni som läser redan känner mig, så vet ni att jag alltid har svårt att ta beslut. Jag är världens sämsta när det kommer till val men jag jobbar på det! Under tiden ska jag njuta av den svenska sommaren vid havet.

Puss och kram ♥
perspektiv | | Kommentera |
Upp