And if you're in love, then you are the lucky one

'Cause most of us are bitter over someone.

Jag har hittat nya vänner. Laguna bronzer, sheer glow foundation (gobi) och en primer som jag ännu inte testat. Laguna blir riktigt bra till sommaren då jag fått (åtminstone) lite färg. den är inte alls glittrig eller överdrivet pigmenterad - vilket jag gillar! bra till konturer osv. foundationen är underbar. lätt men täcker bra och ger ett lagom mjukt och naturligt resultat. extra bra nu när skolstressen börjar visa sig på huden!

Jag beställde från en sida som heter hqhair från UK. med fri frakt är det ju oftast billigare att beställa online - dessutom är utbudet praktiskt taget obegränsat! hqhair var iaf vänliga och skickade med en massa små prover på olika saker. googlade runt på lite rabattkoder osv (riktigt bra tips). hittills älskar jag alla prover jag fått! bra knep för att få någon köpsugen...

xoxo
perspektiv | | En kommentar |

Fifty shades of Grey

Hälsningar från ett snöigt Uppsala.

Life goes on. Biokemi, franska och en bråkdel pilates/zumba. På fredag beger jag mig hem mot sundsvall för att träffa bröderna och hålla ställningen när mamma reser till kina. Det ska bli trevligt att komma norrut igen. Det var ett tag sedan sist. Plus att jag får tid att läsa Fifty shades of Grey, som jag verkligen älskar hittills. Att den är på engelska gör det dessutom ännu mer äkta och utmanande!

"Kärlek kan inte köpas för pengar, men det ger en god förhandlingsposition" O.W

Puss på er!
| | Kommentera |
Upp